Om Svea LEDlight

Vi på Svea LEDlight säljer, hyr ut och installerar LED-belysning. Vi erbjuder våra kunder kompletta belysningslösningar för ljussättning vilket innebär allt ifrån försäljning av ljuskällor och armaturer, till tillverkning och import av produkter utformade efter våra kunders önskemål.

Vi arbetar endast med miljövänliga kvalitetsprodukter som har lång livslängd, och detta gäller så väl våra inomhus- som utomhuslösningar. På så vis sparar vi både på miljön och ekonomin.

För oss är alla kunder lika viktiga, och inga affärer är för stora eller för små. Svea LEDlight startades 2008 och vi har sedan dess arbetat med bland andra McDonalds, Ica, Svenska kyrkan, Göteborgs stad och Volvo.

Vi erbjuder våra kunder fulla finansieringsmöjligheter och leasing av LED-utrustning. Då slipper våra kunder binda upp kapital, och behöver inte belasta varken soliditet eller likviditet. Kunderna får istället en låg avdragsgill driftskostnad som kan anpassas till budgeten. Vid leasing av LED-utrustning blir alltid besparingen högre än månadskostnaden.

 

Svea LEDlight – ett lysande val.

Kontakta oss för allt inom LED-belysning

5 + 12 =

Kunder